Sådan laver du røget Flanke bøf
Denne lækre flankebøfopskrift er perfekt til enhver kødelsker. Med en simpel krydderi af salt og et par timer i rygeren er denne bøf møre, saftig og fuld af smag.
Ingredients
3 pund flankebøf
1½ tsk salt
Preparation
Skær kanterne af flankebøffen, og fjern fedtet og fibrene fra bøffen.
Drys dit salt på bøffen, læg din bøf på en rist og stil din rist i køleskabet og lad den stå i 2 timer.
Efter 2 timer, brug et køkkenrulle til at duppe bøffen tør på begge sider.
Læg din bøf på en anden rist og læg den i din ryger. Lad kogetemperaturen være 200ºF (93ºC) i 3 timer, og tilsæt 6 bisquetter i din ryger.
Efter 1 time og 50 minutter, tjek din bøf igen, når den har en indre temperatur på 122ºF (50ºC), tag din bøf ud og læg den på en grill og vend den hvert 15.-30. sekund.
Når du er færdig med at grille, læg den på en tallerken og nyd!
Opskrift af: Ryger med Joe