Sådan laver du røget Grydesteg
En husholdningsklassiker til en søndagsfamilieforsamling. Denne røget gryde stegt er mørt og fuld af smag.
Ingredients
Stege:
3 Lb chucksteg
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk kosher salt
1 tsk løgpulver
1 tsk sort peber
Braise:
2 kopper pillede perleløg
2 kopper halverede røde bliss kartofler
2 kopper gulerødder, skåret i skiver
2 kopper oksefond
1 kop rødvin
1 spsk frisk timian
1 tsk ancho chile pulver
1 spsk frisk rosmarin
2 tørrede chipotle peberfrugter
Preparation
Kombiner løgpulver, kosher salt, løgpulver og peber og gnid stegen med blandingen.
Indstil din rygertemperatur til 180°F (82°C), og forvarm den.
Ryg stegen i 1 1/2 time. Du kan bruge pecan-bisquetter til denne opskrift.
Fjern derefter stegen fra rygeren, og du er færdig med at tilberede den på grillen. Forvarm din grill til 275°F (135°C).
Tilsæt den røgede stege, løg, kartofler, gulerødder, oksefond, rødvin, timian, ancho chile pulver, rosmarin og chipotle peber til en stor hollandsk ovn.
Placer den hollandske ovn inde i din grill og braiser stegen i 4 til 5 timer, eller indtil kødet er mørt.
Pekannød
Træ
Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.
Shop Now