Sådan laver du røget Farsbrød
I denne video ryger Joe noget kødlaff, en meget let opskrift at lave. Du synes måske, at det er ydmyg, men det er faktisk et måltid, der passer til en konge (især når det ryger på en Bradley -ryger).
Ingredients
1,5 pund magert hakket oksekød
1 æg
1 kop mælk
1 kop brødkrummer
1 hakket løg
1 tsk kosher salt
1 tsk kværnet peber
Til glasuren:
⅓ Kop ketchup blandet med 2 spsk sennep
Preparation
I en skål, læg din hakkebøf, æg, mælk, brødkrummer, hakket løg, kosher salt, stødt peber, og bland det hele sammen med dine hænder.
Sæt skålen til side og tag en rist frem og læg bagepapir på.
Læg din frikadelle på bagepapiret, og få frikadellerne til at få en rund form.
Placer dit kødbrød i Bradley-rygeren. Sæt 6 hickory-bisquetter under din frikadelle, sæt tilberedningstemperaturen til 320ºF (160ºC), og din rygetid til 1 time og 40 minutter.
Mens kødbrødet ryger, blandes din glasur sammen.
Når den indre temperatur af kødbrødet er 140ºF (60ºC), tilsæt din glasur på din kødbrød.
Sæt kødbrødet med glasuren tilbage i rygeren og ryg det i endnu en time, eller indtil den indre temperatur når 160ºF (71ºC).
Opskrift af: Ryger med Joe
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now