How to Make Smoked Tomahawk Steak

Sådan laver du røget Tomahawk Steak



I denne video ryger Joe nogle Tomahawk -bøf og slutter på grillen, før den serverer den.

Ingredients

Tomahawk bøf

Cirka ½ teskefuld salt pr. pund

Preparation

*12-24 timer før du laver denne opskrift, tilbered din bøf ved at tilføje ½ tsk salt pr. pund af din bøf, efter et par timer, vend bøffen på den anden side og drys også salt på den anden side, læg den i køleskabet, når det er færdigt.*

Placer din bøf direkte i rygeren, sæt tilberedningstemperaturen til 150ºF (65ºC), tilberedningstid på 5 timer, røgtid på 4 timer, og tilsæt 12 whisky-eg-bisquetter i bunden.

Når tiden er forbi, skal du fjerne din bøf fra rygeren og placere den på grillen og vende den hvert 30. sekund, den indvendige temperatur skal være 135ºF (57ºC), når den er færdig.

Når du er færdig, læg din bøf på en tallerken og nyd!

Opskrift af: Ryger med Joe

Whisky
Egetræ

Whisky Oak Bisquettes til Bradley Smokers

Specielt skabt til at tilføje en distinkt smag til enhver ret. Passer godt til rødt kød, svinekød, fisk (især laks) og tungt vildt.

Shop Now