How to Make Smoked Tri-Tip

Sådan laver du røget Tri-tip



En lækker og saftig omvendt-seared bøf! Denne røget tri-tip er sikker på at blive en af ​​dine favoritter.

Ingredients

3 til 5 lb tri-tip

Salt og peberblanding (ca. ⅛ kop af hver)

Preparation

Forvarm din ryger til 225°F (107°C) i 15 minutter.

Lav din salt og peberblanding og krydr alle sider af kødet med et kraftigt lag af det.

Ryg din tri-tip, indtil den når den indre temperatur på 130°F (54°C) (ca. 60-90 minutter). Du kan bruge pecan-bisquetter.

Når den når denne temperatur, skal du fjerne den fra rygeren og pakke den ind i folie.

Nu har du to muligheder for at afslutte forberedelsen:

Skær tri-spidsen i bøffer, og svits dem på grillen, og lad dem hvile inden servering.

Eller forvarm din grill til 500°F (260°C) i ca. 15 minutter. Pak kødet ind i folie og læg det på grillen, indtil det når den ønskede indvendige temperatur.

Pekannød
 Træ

Pecanbisquetter til Bradley Smokers

Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.

Shop Now