How To Make Brined Smoked Beef Brisket
This smoked brisket has a few secrets: it is brined, generously seasoned with lots of spices, and smoked low and slow to perfection.
Ingredients
5 til 7 lb fladskåret bryst
½ kop kosher salt
1 Kop brun farin
Til rub:
2 spsk salt
3 spsk friskkværnet sort peber
2 spsk chilipulver
2 spsk hvidløgspulver
2 tsk løgpulver
2 tsk cayennepeber
Preparation
Begynd at opløse salt og sukker i 6 liter kogende vand. Tilsæt derefter 6 kopper is til denne blanding og lad den køle af. Placer brystet inde i denne lage og dæk det.
Lad det stå i køleskabet natten over.
Tag brystet ud af køleskabet og dup det tørt. I en lille skål tilsættes ingredienserne til rub. Krydr brystet med rub-blandingen.
Forvarm din ryger til 250°F (121°C).
Placer brystet inde i rygeren, fedthætten ned, og ryg den i 3 timer. Du kan bruge mesquite bisquettes til denne.
Efter 3 timer tages brystet ud, pakkes ind i folie og tages tilbage i rygeren, hvorved temperaturen øges til 275°F (135°C). Kog den i yderligere 3 timer, eller indtil den når en indre temperatur på 204°F (96°C).
Fjern derefter folien og læg den tilbage på rygeren i yderligere 30 minutter.
Tag den ud af rygeren og lad den hvile i cirka 15 minutter før servering.
Mesquite
Træ
Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.
Shop Now