Smokey Brombær Steaks opskrift
Brug denne opskrift til at hæve din næste bøf aften. Bud, saftige bøffer belagt i en rig balsamico brombærsauce, der er langsomt røget til perfektion, hvilket skaber en skål, der er både elegant og sprængt med smag.
Ingredients
Steaks:
2 filetbøffer
4 spsk smør
4 spsk olivenolie
1 tsk trøffelolie
1 bundt frisk timian
1 bundt frisk dild
1 spsk peberkornsmedley
1 tsk havsalt
Brombær Balsamico Sauce:
⅓ Kop brombærvin
2 spsk majsstivelse
1 kop koldt vand (til majsstivelse)
¾ Balsamicoeddike
⅔ Kop ketchup
¼ kop honning
2 snittede skalotteløg
2 spsk Worcestershire sauce
1 spsk dijonsennep
¼ Krydr salt
1 tsk salt
1 tsk peber
1 spsk sukker
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker foldbart bord
Bradley Smoker non-stick silikone måtter
Bradley rygeværktøj
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Indstillinger:
Bisquettes: Hunter's Blend
Temperatur: 256ºF (124.4°C)
Røgtimer: 60 minutter eller 1 time
Timer: 90 minutter eller 1½ time
Preparation
Steaks:
Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.
Lad bøfferne stå ude af køleskabet, indtil de har fået stuetemperatur.
Læg bøfferne i jerngryden og tilsæt 2 spsk olivenolie, 1 tsk trøffelolie, 1 spsk peberkornsmedley og 1 tsk havalt.
Tilsæt frisk timian, dild og smør rundt om bøfferne.
Anbring i Bradley Smoker, indtil den indre temperatur når 145ºF (medium).
Tilsæt et skvæt af brombærbalsamicosaucen og nyd!
Brombær Balsamico Sauce:
Svits balsamicoeddiken.
Tilsæt følgende sammen med balsamico-vin, ketchup, honning, skalotteløg, Worcestershire-sauce, dijonsennep, kryddersalt, salt, peber og sukker. Rør sammen ved svag varme i cirka 10 minutter.
Si saucen over i en anden gryde. Tag 1 kop koldt vand og rør din majsstivelse i. Når dette er blandet godt, sæt din sauce tilbage på medium varme.
Rør ½ kop majsstivelse i, mens du pisker hurtigt for at undgå klumper.
Pisk sammen i cirka 1½ minut og brug kun den resterende ½ kop majsstivelse, hvis saucen er for tynd.
Nu er det tid til at nyde en lækker sauce for at give noget mere smag til dit måltid.
Opskrift af: Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa
Hunter's
Blanding
Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.
Shop Now