Smokey Blackberry Steaks Recipe

Smokey Brombær Steaks opskrift



Brug denne opskrift til at hæve din næste bøf aften. Bud, saftige bøffer belagt i en rig balsamico brombærsauce, der er langsomt røget til perfektion, hvilket skaber en skål, der er både elegant og sprængt med smag.

Ingredients

Steaks:

2 filetbøffer

4 spsk smør

4 spsk olivenolie

1 tsk trøffelolie

1 bundt frisk timian

1 bundt frisk dild

1 spsk peberkornsmedley

1 tsk havsalt

Brombær Balsamico Sauce:

⅓ Kop brombærvin

2 spsk majsstivelse

1 kop koldt vand (til majsstivelse)

¾ Balsamicoeddike

⅔ Kop ketchup

¼ kop honning

2 snittede skalotteløg

2 spsk Worcestershire sauce

1 spsk dijonsennep

¼ Krydr salt

1 tsk salt

1 tsk peber

1 spsk sukker

Brugt udstyr:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker foldbart bord

Bradley Smoker non-stick silikone måtter

Bradley rygeværktøj

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

    Bradley Smoker Indstillinger:

    Bisquettes: Hunter's Blend

    Temperatur: 256ºF (124.4°C)

    Røgtimer: 60 minutter eller 1 time

    Timer: 90 minutter eller 1½ time

    Preparation

    Steaks:

    Indstil din Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.

    Lad bøfferne stå ude af køleskabet, indtil de har fået stuetemperatur.

    Læg bøfferne i jerngryden og tilsæt 2 spsk olivenolie, 1 tsk trøffelolie, 1 spsk peberkornsmedley og 1 tsk havalt.

    Tilsæt frisk timian, dild og smør rundt om bøfferne.

    Anbring i Bradley Smoker, indtil den indre temperatur når 145ºF (medium).

    Tilsæt et skvæt af brombærbalsamicosaucen og nyd!

      Brombær Balsamico Sauce:

      Svits balsamicoeddiken.

      Tilsæt følgende sammen med balsamico-vin, ketchup, honning, skalotteløg, Worcestershire-sauce, dijonsennep, kryddersalt, salt, peber og sukker. Rør sammen ved svag varme i cirka 10 minutter.

      Si saucen over i en anden gryde. Tag 1 kop koldt vand og rør din majsstivelse i. Når dette er blandet godt, sæt din sauce tilbage på medium varme.

      Rør ½ kop majsstivelse i, mens du pisker hurtigt for at undgå klumper.

      Pisk sammen i cirka 1½ minut og brug kun den resterende ½ kop majsstivelse, hvis saucen er for tynd.

      Nu er det tid til at nyde en lækker sauce for at give noget mere smag til dit måltid.

      Opskrift af: Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa

      Hunter's
       Blanding

      Hunters Blend Bisquettes til Bradley Smoker

      Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.

      Shop Now