Smoky Beerlicious Prime Rib Burgers

Smoky Beerlicious Prime Rib Burgers Opskrift



Opskrift af kok Ted Reader

Når det kommer til burgere, er der intet mere tilfredsstillende end tyk og saftig, hage dryppende burgere. For disse burgere fandt jeg, at den afslappede afslappede madlavning med min Bradley -ryger producerede de bedste. Burgere så tykke, at du har brug for et flip tophoved for at spise dem. Så saftigt, fordi du vil tilføje en terning af jellied oksekød eller kalvekød demi glace ind i midten af ​​hver burger. En burger for at stoppe dine gæster i deres spor og en burger, der vil glæde en mængde. Giv det et skud, du bliver ikke skuffet og har masser af servietter!

Ingredients

Røget løg og hvidløg:

2 store søde løg - pillede og skåret i otte

24 Store fed friske hvidløg

2 Bradley Smoker Jerky Racks

Smoked Beerlicious (Juiced) Prime Rib burgere:

1-2 Bradley-trådstativ til ryger

3 Lbs prime rib af oksekød (prime rib gør den ultimative burger! Hold kødet iskoldt)

12 Fed røget hvidløg - hakket

1 kop sprødstegte løg - du finder disse i specialbutikker og etniske dagligvarebutikker

1 tsk Worcestershire sauce

2 tsk dijonsennep

Kosher salt og friskkværnet sort peber efter smag

8 x 1 tsk tern Demi glace eller reduceret okse-/kalvefond - afkølet, så det er gelé

1 bundt frisk rosmarin

Peberrodscreme:

½ kop flødeskum

¼ kop creme fraiche

¼ kop mayonnaise

3 tsk varm peberrod

1 tsk frisk purløg, hakket

Kosher salt og friskkværnet sort peber efter smag

8 burgerboller

4 kopper rucola

1 rødløg, skåret i tynde skiver

1 kop boursin ost

Preparation

Røget løg og hvidløg:

Opsæt din Bradley Smoker i henhold til producentens instruktioner.

Indstil temperaturen til 220°F.

Læg løg på en rist og hvidløgsfed på en anden.

Kom i smøger og røg løg og hvidløg i 3 timer, indtil løgene er møre og røgede. Hvidløget bliver ikke blødt, men det vil være røget. Tag den ud af rygeren og lad den køle af.

Reserver løgene til at pynte dine burgere eller til brug i andre opskrifter.

Gem hvidløget til mosing og tilsætning til din burgerblanding.

Smoked Beerlicious (Juiced) Prime Rib burgere:

Forbered din kødhakker i henhold til producentens anvisninger. Hvis du ikke har en kødhakker, så gå til din slagter og bed dem om at male dig et stykke ribben.

Kværn ribben og de røgede hvidløgsfed sammen.

Læg det malede ribben og røget hvidløg i en stor skål. Tilsæt de sprøde stegte løg, Worcestershire-sauce og dijonsennep. Smag til med kosher salt og friskkværnet sort peber. Bland forsigtigt for at kombinere.

Del prime rib burgerblandingen i 8 lige store dele (ca. 6 oz hver).

Form hver del til baseballs i ensartet størrelse. Brug din finger til at stikke et hul ind i midten af hver burger. Placer 1 terning geléet demi-glace i midten af hver burger og form kødet rundt om demi-glace. Omform til en baseball. Stil det på køl i 1 time, så kødet hviler og forbliver koldt.

Beklæd bunden af risten med friske kviste af rosmarin. Placer de baseballformede burgere jævnt fordelt oven på rosmarinen. Placer i rygeren.

Rygetid:

Indstil dit termometer til 160°F for at være færdiglavet. Hvis du maler dit eget kød og ønsker at tilberede det mindre, så gå efter det. For mig kan jeg godt lide mine burgere ved mellemstegt omkring 145°F. Luk lågen og ryg burgerne i 1½ - 2 timer, indtil indvendig temperatur er nået.

Forbered imens din peberrodscreme. I en skål kombineres flødeost, creme fraiche og mayonnaise. Tilsæt tilberedt varm peberrod og hakket frisk purløg. Smag til med salt og friskkværnet peber. Overfør til et lille serveringsfad og opbevar på køl indtil det skal bruges.

Fjern burgere fra rygeren.

Smør bunden af de ristede boller med peberrodscreme. Top med en burger. Tilføj din yndlingspynt (jeg kan godt lide Boursin-ost med disse burgere, røgede løg og rucola), men til dine burgere klæd dem som du vil.