Sweet And Spicy Beef Jerky

Sød og krydret Tørret kød



Sweet & Spicy Beef Jerky i en Bradley P10 rygeropskrift.

Ingredients

2 Lb London stege oksekød stege

2 tsk hvidløgspulver

3 tsk tørret ingefær

1 kop Sriracha

½ kop brun farin

2 tsk Kosher salt

2 tsk sort peber

3 tsk dijonsennep

3 spsk honning

¼ riseddike

2 tsk sort peber

¼ kop sojasovs

2 spsk limesaft

5 spsk Worcestershire sauce

Preparation

Skær oksekød i ¼″ strimler.

Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål eller Ziploc-pose.

Tilsæt de snittede oksekødsstrimler.

Bland godt, dæk til og stil i køleskabet natten over i 24 timer.

Næste dag fjernes oksekødsstrimlerne fra marinaden og tørres med køkkenrulle. Hvis du ikke klapper tør, vil din tid i rygeren være længere.

Opvarm Bradley P10 med dine yndlingsbisquetter til 190ºF.

Placer oksekødsstrimlerne på Bradley Smoker-stativerne, og lad lidt mellemrum være mellem hver oksekødstrimmel.

Ryg oksekødstrimlerne, indtil du kan bøje den rykkede, og den revner, men ikke går i stykker. For min kok i dag var den samlede tilberedningstid 5,5 timer.

Fjern fra Bradley, nyd nogle jerky og opbevar den resterende jerky i køleskabet.

Opskrift af: Bæltedyr Peber BBQ