Sød og krydret Tørret kød
Sweet & Spicy Beef Jerky i en Bradley P10 rygeropskrift.
Ingredients
2 Lb London stege oksekød stege
2 tsk hvidløgspulver
3 tsk tørret ingefær
1 kop Sriracha
½ kop brun farin
2 tsk Kosher salt
2 tsk sort peber
3 tsk dijonsennep
3 spsk honning
¼ riseddike
2 tsk sort peber
¼ kop sojasovs
2 spsk limesaft
5 spsk Worcestershire sauce
Preparation
Skær oksekød i ¼″ strimler.
Bland alle ingredienserne sammen i en stor skål eller Ziploc-pose.
Tilsæt de snittede oksekødsstrimler.
Bland godt, dæk til og stil i køleskabet natten over i 24 timer.
Næste dag fjernes oksekødsstrimlerne fra marinaden og tørres med køkkenrulle. Hvis du ikke klapper tør, vil din tid i rygeren være længere.
Opvarm Bradley P10 med dine yndlingsbisquetter til 190ºF.
Placer oksekødsstrimlerne på Bradley Smoker-stativerne, og lad lidt mellemrum være mellem hver oksekødstrimmel.
Ryg oksekødstrimlerne, indtil du kan bøje den rykkede, og den revner, men ikke går i stykker. For min kok i dag var den samlede tilberedningstid 5,5 timer.
Fjern fra Bradley, nyd nogle jerky og opbevar den resterende jerky i køleskabet.
Opskrift af: Bæltedyr Peber BBQ