Bøf tip Tacos
Lær hvordan man laver bøf tip tacos, et fantastisk sommertid.
Tip: Marinade Steak i 48 timer ved hjælp af en 1 gallon lynlås -pose. Sim marinaden i mindst 10 minutter for at sikre, at alkoholindholdet koges ud.
Ingredients
Tacos:
Mørbradspidser 1/16 oz
6 mel tortillas
4 spsk creme fraiche
1 kop babyspinat
½ kop æblejuice
Marinade:
1 kop ketchup
1 oz hvid rom
1 spsk sojasovs
1 spsk Worcestershire sauce
½ tsk salt
½ tsk kværnet peber
1 spsk hakket løg
½ tsk cayennepeber
¼ kop balsamicoeddike
Preparation
Bland alle marinerede ingredienser sammen i en gryde og lad det simre ved middel varme i 10 minutter. Lad sidde i 5 til 10 minutter før brug. Forvarm din Bradley Smoker til 250ºF (121,1ºC) Placer bøffen på slip-let måtten, læg den på risten, og læg den i rygeren.
Læg æblejuicen i en sprayflaske og sprøjt bøfspidserne hvert 20. minut for at holde ydersiden af kødet fugtigt.
Tænd for grillen ved høj varme for at udføre en omvendt svitning på bøfspidserne. Efter 50 minutter i rygeren trækkes rygeren af og hvert stykke dyppes i marinaden, inden det lægges på grillen. Placer nu på grillen og hør, at kødet syder, når det rører den varme grill, og steg indtil 165ºF (73,8ºC) (næsten gennemstegt).
Brug en klud til at gøre det hele vådt og læg meltortillaerne i mikroovnen i 1-2 minutter. Tilsæt bøf, spinat og creme fraiche til meltortillaen og nyd!
Opskrift af: Bryan Edwards