Teriyaki Burnt Ends

Teriyaki Burnt Ends



Here’s how you can get the classic teriyaki flavor while saving some pocket change and some time spent at the smoker! Trust us, you won’t be the same after a bite of this!

Ingredients

Chuck stege

Teriyaki sauce

Salt

Peber

Hvidløgs pulver

Grønne løg

sesamfrø

Valgfri:

Bisquetter af ahorntræ

Preparation

Skær din chucksteg i terninger og krydr den med salt, peber og hvidløg.

Kom oksekødet i din ryger, og ryg det ved 220°F eller 105°C i cirka 2 timer. Valgfri: Du kan ryge den med ahornbisquetter for yderligere røgsmag.

Efter 2 timer lægges kødet i en foliepande og blandes en generøs mængde teriyakisauce i.

Sæt foliepanden tilbage i rygeren i yderligere 2 timer ved 270°F eller 135°C.

Lad den hvile i yderligere 10 minutter, inden den pyntes med grønne løg og sesamfrø.

Opskrift af: Miguel laver mad med ild

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now