Smoked Summer Sausage

Velsmagende røget Sommerpølse Opskrift



Denne velsmagende røget sommerpølseopskrift er klar på cirka 4 til 5 timer. De når den bedste forbedrede smag, hvis du bruger hickory bisquettes.

For at opbevare, indpak i folie, indsæt plastposer og frys. Tag en time før servering, skiv og server med ost og kiks som en forretter.

Ingredients

2½ Kg (5 lb) almindelig hakket oksekød (ikke ekstra magert)

25 Ml (5 tsk) salt

18 ml (3½ tsk) sennepsfrø

13 ml (2½ tsk) groft sort peber

3 ml (½ tsk) hvidløgssalt

250 ml (1 kop) vand

Madolie

Preparation

I en stor glasskål blandes alle ingredienserne sammen i hånden.

Dæk med plastik og stil på køl i 24 timer. blandes to gange i løbet af denne tid.

Form kødet til 5 ruller på cirka 8 cm (13″) i diameter.

Læg rullerne på olierede rygerstativer

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til mellem 95°C og 105°C (200°F og 220°F).

Placer ruller i Bradley Smoker ved hjælp af Hickory-smagsbisquetter.

Røg/kog i cirka 4 til 5 timer. Eller indtil kødtermometer viser 70°C til 75°C (160°F til 165°F).

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now