Cold Smoked Cheese Recipe

Koldt røget Ost Opskrift



I dag bruger vi Bradley -rygeren til den kolde røgopsætning. Jeg viser jer, hvordan vi sætter det op på den måde, hvis I fyre vil ryge noget ost, og så viser jeg jer, hvad vi fik i en Bradley. Hold dine temps lave og drage fordel af de kolde dage. Og hvis ikke, skal du bruge is i din ryger på et forsøg på at holde temps omkring 90F (32,2c). Røg i cirka 5-6 timer. Smagen er bare fantastisk.

Ingredients

Bradley Smoker med adaptersæt til kold røg

Blokke af ost

Preparation

Du skal bruge en Bradley adaptersæt til koldrøgning for denne opskrift.

Vi har osten i det kolde rygekammer i 5 timer og 35 minutter og temperaturen der er 75°F (23,9°C).

Gå ikke over 90°F (32.2°C) og du vil ryge det i omkring 6 timer for at få rigtig flotte blokke af mild cheddar, skarp cheddar, mozzarella, schweizerost, jack cheese osv.

Indtjekning efter 2 timer - på dette tidspunkt ville du have brugt omkring 5 æblekiks (20 minutter hver - 1 time og 40 minutter i alt).

Temperaturen indeni ville være omkring 69°F (20,6°C).

Kold røg for yderligere 2 ½ timer til endnu en check-in.

Ryg i yderligere 30 minutter og fjern osten (omkring 5 timers røg i alt).

Opskrift af: Miguel laver mad med ild

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now