Roasted chestnuts with Christmas decorations

Ristet og røget Ferie kastanjer Opskrift



Inspireret af julesangen, men uden den åbne ild. Læs videre for at finde ud af, hvordan du stegt kastanjer ved hjælp af din ryger.

Ingredients

1 - 2 kg friske kastanjer uden skal

1 - 2 Bradley Flavor Bisquettes (dit valg af smag)

Preparation

Stegning:

Sæt et "X" i skallen på kastanjerne for at forhindre, at de springer for meget.

Undersøg alle kastanjer for at sikre, at ingen er tørret op, revnet eller raslende på indersiden.

Skyl kastanjerne for at hjælpe med at blødgøre skallerne, så de kan skrælles på et senere tidspunkt. Dette reducerer også forkullningen på overfladen og gør det muligt for kastanjerne at dampe mere under madlavning.

Læg kastanjerne ud på en rygerist og forvarm din grill til 400°F.

Kog i 15 minutter og hold øje med det, så det ikke brænder på.

Vend og flyt kastanjerne rundt hvert 5. minut, så de kan koge jævnt.

Rygning:

Tænd for din røg med din yndlingspræference af Bradley Flavor Bisquettes (æble er godt).

Pil kastanjerne ud af skallerne og læg dem på rygerist.

Ryg med træ i 10-15 minutter, alt efter hvor røget du kan lide det.

Du kan nu tilføje dit valg af krydderier for yderligere smag.

Server mens den stadig er varm eller varm og nyd!

Af Kosta Kokinis

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now