Røget Mandler Opskrift
Røgede mandler laver en vanedannende snacking. Et stort hit på fester, de giver også en velkommen tilføjelse som vandreture. Andre nødder, såsom cashewnødder, jordnødder, hasselnødder eller pekannødder, kan også røget, men sørg for at røre nødder, når du ryger for at garantere et jævnt røget produkt. Til sukker-krydret røget nødder slå en æggehvide med en tsk vand indtil skummende. Fjern nødder fra ryger efter 2 timer, og smid den hvide æggehvide, og smid derefter i 250 ml (1 ° C) sukker og 15 ml (1 spsk) græskar tærte krydderi. Fortsæt med at rygeprocessen i sidste time. Brug Hickory eller Mesquite Wood for bedre resultater.
Ingredients
1 kg (2 lb) hele mandler
500 ml (2 c) kosher salt
1 til 1½ l (4 til 5 c) varmt vand
Preparation
I en stor skål blandes salt med varmt vand, indtil det er opløst.
Tilsæt mandler og læg dem i blød i 24 timer.
Dræn mandlerne og lad dem lufttørre.
Rygemetode:
Læg et lag ostelærred på rygerstativer.
Fordel mandlerne jævnt på osteklædet.
Placer stativer i Bradley Smoker.
Placer et tomt stativ foret med ostelærred i øverste stativ.
Brug bisquetter med Hickory-smag, røg/ristede mandler ved ca. 90°C (200°F) i ca. 3 timer.
Rør nødderne rundt hvert tiende minut for at sikre ensartet eksponering.
Ved 1-½ timer skiftevis stativpositioner for at tillade jævn rygning.
Afkøl og opbevar i lufttætte beholdere.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now