smoked brie

Røget Brie Wheel Opskrift



Så simpelt er det. Bare kold røg et hjul af Brie til 1:30 og server det derefter med din yndlings topping.

Ingredients

Hjul af brie ost

Ønsket toppings såsom karamelliserede løg, tranebær, honning, ahorn, pistacienødder osv...

Preparation

Kold røg brie hjul til 1½ timer med hickory bisquettes.

Pak i ostelærred og læg i en lufttæt beholder, opbevar i køleskabet natten over for at absorbere smag.

Læg brie i et ovnfad og top med ønsket topping (jeg brugte et skvæt ahornsirup, karamelliserede løg og mandler).

Bages ved 350°F i 5-10 minutter afhængigt af hjulstørrelsen (bages indtil det siver, men ikke helt smeltet).

Server med æbleskiver, kiks, crustinis osv...

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now