Røget Cheddar ost Opskrift
Brug denne røget ostopskrift til cheddarost, eller erstatte andre hårde oste, som Gouda, Edam eller Havarti. Den færdige røget ost er lækker på burgere, sandwich, supper, pasta og pizza.
Ingredients
2 Lb cheddarost
5-8 Bradley Smoker Bisquettes
Preparation
Skær osten, så stykkerne er omkring 2 in. x 2 in. x 1 in.
Hvis det er muligt, tilslut kold røgadapteren til Bradley Smoker.
Indstil rygeren, så temperaturen forbliver under 90°F, ved hjælp af Bradley Smoker Apple eller Cherry Bisquettes. Hvis temperaturen bliver højere end det, skal du åbne døren for at frigive varme fra rygeren.
Læg ost på en magisk måtte, der hviler på en rygerist. Hold osten omkring 1 tomme fra hinanden.
Røg osten i 1½- 2½ time. Jo længere osten ryger, jo dybere røgsmag vil cheddarosten have.
Efter rygning lægges osten i fryseposer eller paks ind i plastfolie. Stil i køleskabet i ca. 2 uger før spisning, lad osten bløde og røgen diffundere gennem osten.
Ved Steve Cylka
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now