Smoked Chili Pistachios Recipe

Røget Chili pistacienødder Opskrift



For at starte denne røget Chili -pistacienødder opvarmes din ryger til 225ºF (107,2 ° C) og din hus ovn til 275ºF (135 ° C). Du kan øge det brune sukker og cayenne efter smag. Jeg brugte kun en puck til at ryge dem i kun 20 minutter ved 225ºF (107,2 ° C). Brug den bisquette, du kan lide, og så mange som du vil. Og brug en frogmat på skinkeposen, ellers klæber de. Opbevares i lufttæt beholder eller lynlås.

Ingredients

2 kopper saltede pistacienødder

1,5 spsk chilipulver

1,5 tsk stødt spidskommen

1 tsk stødt koriander

1 tsk paprika

1 tsk brun farin

1,5 spsk Worcestershire sauce

1/2 tsk salt

1/2 tsk cayennepepper

1 spsk smeltet smør

Preparation

Bland alle dine tørre ingredienser sammen.

Kom pistacienødder i en større beholder og tilsæt sauce.

Efter at have overtrukket nødderne med saucen (denne har brug for en klistret leveringsvært, så jeg smeltede 1 spsk smør og tilsatte nødderne) Overtræk godt.

Begynd nu at tilføje det tørre. Overtræk med alt det tørre.

Dæk derefter stativet til med en skinkepose. Disse kan købes alle steder online. LEM, allieret, pølsemager.

Og brug en frømåtte på skinkeposen.

Tilsæt nu de krydrede pistacienødder.

Jeg brugte kun 1 puck (du kan bruge så mange) Og i kun de 20 minutter @225.

Mens nødderne er i 6 Rack, beklæd en bageplade med pergament og sæt ovnen til 275*

Nødder fra rygeren, nu på bagepapir og i ovn i 8 min. Kast nødderne ved 4 min-mærket.

Opbevares i lufttæt beholder eller lynlås ... hvis de holder så længe.