Røget Citrus pistacienødder Opskrift
Dette er mine yndlingspistacienødder. Brug uanset række pistache, du kan finde. Jo bedre karakter og størrelse er, jo bedre. Prøv at blive usaltet og uovertruffen. Tørristet er bedst.
Ingredients
Pistacienødder
Limesaft
Frisk knust havsalt - groft
Trætype:
Ahorn
Preparation
Rygetid:
2 timer ved 150 til 200ºF
Nærme sig:
Læg en papirplade af pistacienødderne, nok til at du kan blande dem i hånden.
Dryp derefter en rigelig mængde limesaft over nødderne på tallerkenen, og håndmix til at dække alle nødderne.
Fyld en anden papirplade med det friske, grove havsalt.
Brug dine hænder til at flytte nødderne fra juicepladen til saltstedet og bland med hænderne.
Når du er tilfreds med saltfordelingen, skal du flytte nødderne til et Jerky Rack (Jerky Racks fungerer bedst på grund af den mindre gitterstørrelse), hvis ikke, skal du bruge en skærm på de almindelige stativer for at reducere fald ud.
Sæt derefter nødderne i rygeren og start røg og temperaturopbygning (Prøv dette med en uopvarmet ryger først, ramp op til temp, så du ikke overrister nødderne) til din måltemperatur.
Lad dem sidde i 2 dage, og nyd dem.
BTW, det fungerer også godt med mandler.
Johnny @ Marylnd (DelMarVa for at være præcis)
Ahorn
Træ
Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.
Shop Now