Røget Gouda Mac n osteopskrift
Mac og ost er sandsynligvis en af de mest populære komfort madretter. Tænk på de regnfulde dage, der snart banker på vores dør. Derefter er alt det, du higer efter, noget velsmagende, der vil slippe af med den komfort mad, der trang med det samme. Lad os nu give den traditionelle mac og ost en spin; Mac og røget ost. Og det er super let at lave! Vi hjælper dig med at finde måder at fortsætte med at bruge din Bradley -ryger hele vinteren!
Ingredients
Mellemstor hjul eller kile af Gouda (nok til mere end 2 kopper strimlet)
8 Oz rå makaroni nudler
3 kopper mælk
¼ kop smør + 1 spsk
2 spsk mel
1 spsk muskatnød
Salt peber
Preparation
Koldrøg gouda i 1-2 timer med Bradley æblebisquettes.
Kog makaroni til al dente i saltet vand, og dræn derefter.
Smelt ¼ kop smør i en mellemstor gryde.
Tilsæt mel for at danne en roux over medium varme, under konstant omrøring.
Rør mælk i med et piskeris.
Reducer varmen til lav og tilsæt 2 kopper revet røget gouda og muskatnød.
Tilsæt kogte makaroni og rør, indtil alle nudler er belagt med sauce.
Smag til med salt og peber.
Tilsæt den resterende spiseskefuld smør til slut.
Server med ekstra strimlet røget gouda på toppen.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now