Røget Græskarfrø Opskrift
Løft din snacksoplevelse med disse uimodståelige røget græskarfrø.
Ingredients
2 spsk vegetabilsk olie
1 spsk fintmalet kosher- eller havsalt
¼ tsk cayennepeber
2 tsk hvidløgspulver
2 tsk chilipulver
1 tsk kværnet sort peber
Preparation
Bland alle tørre ingredienser og kværn dem i en kaffemølle eller en lille foodprocessor.
At male dem så fint som muligt hjælper med at få dem til at klæbe bedre til nødderne.
Sæt en beholder op med varmt vand og salt til at putte frøene i, når du fjerner dem fra græskarret.
Skyl og si alle de uønskede ting fra frøene.
Tør dem på køkkenrulle, men lad dem ikke sidde for længe på køkkenrulle, ellers sætter de sig fast, og du ender med papir på dine frø.
Beklæd Bradley-stativerne med aluminiumsfolie og prikkede tonsvis af små huller med en majsholder. Fordel frøene jævnt i ét lag på stativerne.
Placer frø i en 65 ° F ryger og koldrøg dem i 2 timer med hickory røg.
Fjern det fra rygeren og kom alle frø i en skål.
Bland olie og krydderier, og tilsæt til skålen.
Kast indtil frøene er godt dækket.
Forvarm din ovn til 375°F.
Fordel frø på en bageplade og steg i 10-15 minutter under omrøring flere gange. Fortsæt med at kontrollere for den ønskede tekstur. Græskarkerner kan gå fra svampede til brændte virkelig hurtigt.
Tag ud af ovnen, smag til og tilsæt yderligere salt/krydderi, hvis det er nødvendigt.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now