Smoked pizza

Røget Ostpizza Opskrift



Her lærer du, hvordan man laver pizzadejen, og hvordan du tilføjer dine yndlings toppings. For at ryge ost skal du bruge en kold rygerfastgørelse eller besøge vores kolde røgostblog for flere detaljer.

Ingredients

1¼ tsk aktiv tørgær

½ kop lidt varmt vand

1½ tsk sukker

1 spsk olivenolie – plus lidt ekstra

½ tsk kosher salt

1½ kopper universalmel - plus lidt ekstra

½ kop tomatsauce

1-2 kopper af hvilken som helst pizzapåfyldning du kan lide (pepperoni, løg, bacon, peberfrugt, svampe osv...)

1 kop revet rygeost

For at ryge din egen ost, skal du blot ryge din valgte hårde ost (Cheddar, Gouda, Edam, Havarti, osv...) i 1-2 timer med dit koldrygertilbehør med milde bisquetter såsom el, ahorn eller pecan.

Preparation

Opløs sukker og salt i varmt vand.

Drys gær over toppen.

Lad stå indtil skum, cirka 5 minutter.

Tilsæt olie i blandingen.

Rør dejen sammen, mens du langsomt tilsætter melet og bland, indtil der dannes en dejkugle.

Overfør dejen på en ren, meldrysset overflade og ælt i hånden, indtil en glat kugle samles.

Overfør dejen til en oliesmurt skål og pensl toppen med olie. Dæk skålen med et rent køkkenrulle og stil det til side et lunt sted til dobbelt størrelse. Det tager omkring en time.

Ælt forsigtigt dejen og rul den ud til en 12” runde.

Top med tomatsauce, toppings og din rygeost.

Pensl pizzaens skorpe med olivenolie og bag ved 450°F i 12 til 15 minutter, indtil skorpen er gyldenbrun.

Alder
 træ

Alder Bisquettes til Bradley Smokers

Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.

Shop Now