Røget Cheddar og skinke Grillet ostesandwich
Røget ost i sig selv er en populær bid, men ikke mange ved, hvordan man kombinerer den i en skål, så den tilføjer det lille ekstra til noget så simpelt som en grillet sandwich. Prøv vores røget cheddar og skinke grillet sandwichopskrift, så finder du dig selv ryge nogle cheddar hver weekend!
Ingredients
2 pund cheddarost
2 skiver rugbrød
4 skiver skinke
1/3 kop revet røget cheddarost
2 spsk smør, blødgjort
1 spsk dijonsennep
Preparation
røget cheddar:
Skær osten, så stykkerne er omkring 2" x 2" x 1"
Hvis det er muligt, tilslut kold røgadapteren til Bradley Smoker.
Indstil rygeren, så temperaturen forbliver under 90 F, ved hjælp af Bradley æble eller Bradley kirsebærtræ bisquetter.
Læg ost på en magisk måtte, der hviler på en rygerist. Hold osten omkring 1 tomme fra hinanden.
Røg osten i 1 1/2 – 2 1/2 time. Jo længere osten ryger, jo dybere røgsmag vil cheddarosten have.
Efter rygning placeres osten i ziptop-poser eller pak i plastfolie. Stil i køleskabet i cirka 2 uger, før du spiser.
Røget grillet sandwich:
Fordel smør på den ene side af hver skive rugbrød og fordel dijonsennep på den anden side.
Lav sandwichen med skinken og osten i brødskiverne med smørret udad.
Grill sandwichen på en pande eller stegepande, indtil den er gyldenbrun og osten siver ud.
Serveres varm.
Ved Steve Cylka
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now