Røget Cheddar ost
Server som en forretter med din yndlingsvin, efter middagen med havn eller med æblepai og is til dessert.
Og hvis du foretrækker en mildere røgsmag, kan du prøve kirsebærsmag bisquettes.
Ingredients
Mursten af cheddarost, præference gives til gammel eller gammel cheddarost.
Du kan dog erstatte Gouda eller Fontina ost for en ændring af smag og tekstur.
Preparation
Læg ost på stativer og læg i Bradley Smoker.
Rygemetode:
Brug en mild røgsmag som æblesmagsbisquetter.
Åbn spjældet bredt, og brug kun røggeneratoren, sørg for, at temperaturen ikke går over 40°C (100°F), ellers vil osten smelte.
Åbn døren til Bradley Smoker for at få temperaturen ned igen.
Ryg i cirka 40 til 60 minutter.
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now