Smoked Cheddar Cheese Recipe

Røget Cheddar ost



Server som en forretter med din yndlingsvin, efter middagen med havn eller med æblepai og is til dessert.

Og hvis du foretrækker en mildere røgsmag, kan du prøve kirsebærsmag bisquettes.

Ingredients

Mursten af cheddarost, præference gives til gammel eller gammel cheddarost.

Du kan dog erstatte Gouda eller Fontina ost for en ændring af smag og tekstur.

Preparation

Læg ost på stativer og læg i Bradley Smoker.

Rygemetode:

Brug en mild røgsmag som æblesmagsbisquetter.

Åbn spjældet bredt, og brug kun røggeneratoren, sørg for, at temperaturen ikke går over 40°C (100°F), ellers vil osten smelte.

Åbn døren til Bradley Smoker for at få temperaturen ned igen.

Ryg i cirka 40 til 60 minutter.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now