Røget Gouda & Sage Risotto
For at forberede denne røget Gouda og Sage Risotto -opskrift skal du starte med at ryge osten. Smoke Gouda i 1-2 timer, afhængigt af graden af røgethed, du går efter (røg mere end du har brug for til denne opskrift, vil du narre på den, mens du laver mad!)
Ingredients
100 g Gouda
200 g Arborio ris
½ mellemstort løg, hakket
4 fed hvidløg, hakket
1 spsk olivenolie
2 spsk smør
175 ml tør hvidvin
500 ml-750 ml grøntsagsfond
6-10 salvieblade, hakket
Salt peber
Preparation
Opsæt koldryger-adapter, og sørg for, at skabets temperatur forbliver under 100°F
Røg Gouda i 1-2 timer, afhængig af graden af røghed du går efter (ryg mere end du har brug for til denne opskrift, du vil gerne nappe i det mens du laver mad!)
Varm grøntsagsfonden op i en lille gryde og hold den varm
Varm olivenolie op i en lav og bred pande/gryde
Tilsæt løg og hvidløg og svits ved middel varme, indtil de er gennemsigtige, under konstant omrøring (fra dette tidspunkt skal du røre konstant)
Tilføj ris til panden, indtil ris også bliver lidt gennemsigtige i udseende
Hæld vin i og lad det dampe af
Skru ned for varmen og tilsæt øser med bouillon, indtil risene er færdigkogte, møre og cremede
Afslut risottoen med at røre smør og revet røget Gouda i
Rør salviebladene i og smag til med salt og peber
Opskrift af: Lena Clayton
Hunter's
Blanding
Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.
Shop Now