Smoked Gouda & Sage Risotto

Røget Gouda & Sage Risotto



For at forberede denne røget Gouda og Sage Risotto -opskrift skal du starte med at ryge osten. Smoke Gouda i 1-2 timer, afhængigt af graden af ​​røgethed, du går efter (røg mere end du har brug for til denne opskrift, vil du narre på den, mens du laver mad!)

Ingredients

100 g Gouda

200 g Arborio ris

½ mellemstort løg, hakket

4 fed hvidløg, hakket

1 spsk olivenolie

2 spsk smør

175 ml tør hvidvin

500 ml-750 ml grøntsagsfond

6-10 salvieblade, hakket

Salt peber

Preparation

Opsæt koldryger-adapter, og sørg for, at skabets temperatur forbliver under 100°F

Røg Gouda i 1-2 timer, afhængig af graden af røghed du går efter (ryg mere end du har brug for til denne opskrift, du vil gerne nappe i det mens du laver mad!)

Varm grøntsagsfonden op i en lille gryde og hold den varm

Varm olivenolie op i en lav og bred pande/gryde

Tilsæt løg og hvidløg og svits ved middel varme, indtil de er gennemsigtige, under konstant omrøring (fra dette tidspunkt skal du røre konstant)

Tilføj ris til panden, indtil ris også bliver lidt gennemsigtige i udseende

Hæld vin i og lad det dampe af

Skru ned for varmen og tilsæt øser med bouillon, indtil risene er færdigkogte, møre og cremede

Afslut risottoen med at røre smør og revet røget Gouda i

Rør salviebladene i og smag til med salt og peber

Opskrift af: Lena Clayton

Hunter's
 Blanding

Hunters Blend Bisquettes til Bradley Smoker

Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.

Shop Now