Smoked Mac N Cheese

Røget Mac n ost



Jeg ville lave en mac n ostopskrift efter at have fået så mange anmodninger. Denne opskrift er fantastisk til enhver samling, hvor du har brug for at fodre flere mennesker. Røg tilføjer en god smag, som du ikke får nogen med nogen anden mac n -ost. Jeg har lavet denne opskrift flere gange til familie, venner og kolleger uden klager. Med hver bid får du antydninger til cremet ost, smøragtig og røgede tip. Til denne opskrift brugte jeg min Bradley -ryger P10 til at få den perfekte røgfyldte smag.

Ingredients

1 lb (1/2 æske) albuemakaroni (denne opskrift giver mad til omkring 6-8 personer)

1/2 kop Tung piskefløde

1/2 Stang Smør

2 spsk. Mel

2 kopper sødmælk

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk Løgpulver

1/2 blok flødeost (hak denne blok i tern)

2 kopper cheddarost

1 kop Velveeta ost

Preparation

Rygetid: 1 time

Tilberedningstid: 1 time

Temperaturindstilling: 226 grader F (107,8 C)

Bisquettes smag: Mesquite

Kog 6 kopper vand i en stor gryde, læs vejledningen ifølge pakken.

I en stor gryde smeltes 1/2 stang smør (brug et piskeris) og mel tilsættes.

Mens du pisker, hæld mælk, hvidløgspulver, løgpulver og flødeost i.

Tilsæt cheddarost (Når osten begynder at smelte, og ostesovsen bliver tykkere, tilsættes den kraftige piskefløde).

Dræn din pasta og kom nudlerne sammen med ostesovsen i den store gryde.

Skær din Velveeta ost i tern og smelt i mikrobølgeovnen efter retning.

Tilsæt Velveeta-osten i den store gryde og rør rundt. Hvis blandingen bliver for tyk, tilsæt mælk og skru op for varmen. Pas på ikke at få blandingen for varm.

Placer i ryger i 60 minutter ved 226 grader F (107,8 C). Rør efter 30 minutter for at sikre, at Mac N Cheese får en jævn røgsmag.

Efter 60 minutter, træk ud af rygeren og server!

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now