Røget Prosciutto Brie Ostdypopskrift
Forkæl dig med den uimodståelige kombination af cremet brie -ost indpakket i velsmagende prosciutto, glaseret med fersken jalapeno og drysset med honning morderen tør gnid. Røg det til perfektion i Bradley -rygeren, og server sammen med et udvalg af chips, kiks og brød for en virkelig dejlig kulinarisk oplevelse. Valgfrit: Top det med kandiserede Jalapeno -skiver for en ekstra brast af smag.
Ingredients
1 (14) oz Brie ostehjul
2 pakker prosciutto skiver
Peach jalapeno Rib Glaze (Kos'Mos BBQ)
Honey Killer Bee Dry Rub (Kos'Mos BBQ)
Kandiserede jalapeno-skiver (valgfri sjettedagssnacks)
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker foldbart bord
Bradley Smoker non-stick silikone måtter
Bradley Smoker værktøj
Thermoworks Timestick Trio
Thermoworks Thermapen One
Bradley Smoker Indstilling:
Tilberedningstid: 45 minutter
Temperatur: 300ºF
Træ: øl
Rygetid: 45 minutter
Preparation
Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.
Pak Brie-osten ud og stil den til side. Brug prosciutto-skiverne til at dække hele hjulet og sørg for, at der ikke er åbne pletter, der blotter osten.
Brug fersken jalapeno-glasuren til at hælde på ydersiden af prosciuttoen. Brug en børste til at belægge hele hjulet i denne glasur.
Tag den tørre rub og spred over hele glasuren, og sørg for, at ingen glasur efterlades afdækket.
Placer i Bradley Smoker for at ryge i 45 minutter ved 300°CºF (148.9°C).
Tag den ud af rygeren og læg den på et skærebræt. Tip: Uanset hvor du vælger at skære denne ost op, skal du huske på, at den vil sive ost overalt.
Hvis du vil pynte toppen af denne ost med kandiserede Jalapeno-skiver, vil du ikke fortryde det!
Server med forskellige slags chips, kiks og brød. God fornøjelse!
Opskrift af: Bryan Edwards – Moodie Foodie Tulsa
Øl
Træ
Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.
Shop Now