Sådan laver du røget Prosciutto Brie Ost
Forkæl dig med den perfekte forretter med denne mundvandende opskrift. Pakk en cremet 14 oz brie hjul i prosciutto, røg det i Bradley ryger med et strejf af fersken Jalapeno glasur og honning morder bee krydderier og nyd den uimodståelige blanding af smag. Gør dig klar til at imponere dine gæster med denne lækre skål, der kombinerer Brie, røget af Bradley -rygerens røg og de søde og krydret toner i glasuren.
Ingredients
14 Oz brie ostehjul
3 Oz prosciutto
Fersken jalapeno glasur
Honning dræber bier krydderi
Preparation
Tag 1 14 oz brie-hjul og dæk det med prosciutto, fortsæt med at hælde fersken-jalapeno-glasuren på ostehjulet, og overtræk det med Honey Killer Bee-krydderi.
Placer brieosthjulet i Bradley Smoker og indstil det til 300ºF (148ºC), og ryg det i 45 minutter.
Når den er færdig med at ryge, fjern den fra rygeren, påfør din fersken honning jalapeno glasur og nyd!
Opskrift af: Moodie Foodie Tulsa