How to Make Smoked Queso

Hvordan laver man Røget queso



I denne video gør Gerardo fra @GrodGrills nogle røget queso, perfekt til din næste grill.

Ingredients

1 pakke velveeta

1 kop cheddarost

4 Uns flødeost

1 Kan rotel

1 dåse fløde champignon

Frisk pico

Krydderier (enhver grill rub)

Preparation

Læg din velveeta, flødeost, cheddarost, dåse rotel, svampecreme og frisk pico i en stegepande. Drys derefter din krydderi (eller en grill rub) oven på dine ingredienser.

Røg din queso mix i rygeren i 2 timer ved 250ºF (121°C), og tilsæt 6 bisquettes (enhver smag) til din ryger.

Efter 30 minutter i rygeren, prøv at blande din queso dip sammen med en ske, det er i orden, hvis det ikke er helt smeltet endnu.

Efter yderligere 30 minutter blandes quesoen sammen og lad den smelte helt sammen. Når timeren er færdig, skal du tage den ud og nyde din queso med chips efter eget valg!

Opskrift af: Grod Grills