3-2-1 Ribs How to - How to Cook BBQ Pork Back Ribs

3-2-1 ribben hvordan man-hvordan man laver mad BBQ svinekød ribben



Forkæl dig med den mundvandede godhed af disse fald-off-the-bone BBQ back ribben! Med en perfekt afbalanceret gnidning af kosher salt, sort peber og paprika er disse ribben langsomt røget i 7 timer, bastet med BBQ-sauce og røg derefter igen i en ekstra time for en smag, der er simpelthen uimodståelig.

Ingredients

2 ribben bagpå

Sølvpapir

BBQ sauce

Til rub:

⅓ Kosher salt

 Grov sort peber

⅓ Paprika

Preparation

Gå til den smalle ende af ribbenene, tag fat i membranen med et køkkenrulle og træk den ud.

Drys en masse af din rub på begge ryg ribben, sørg for at massere rub ind i dine ryg ribben.

Læg dine ribben på en rist og læg dem i smøgen. Sæt kogetemperaturen til 225 graderºF (107ºC), kogetid i 7 timer, røgtid i 3 timer, og tilsæt 9 hickory-bisquetter.

Mens ribbenene ryger, tages to lag alufolie frem til ribbenene (2 alufolier pr. ribben).

Når ribbenene er færdige med at ryge i 1 time, tag dem ud, mens rygeren stadig kører. Kom ribbenene i den dobbelte alufolie og kom dem i rygeovnen for at ryge i yderligere 1 time.

Når det er røget i yderligere 1 time, tag dem ud, fjern ribbenene fra alufolien og tilsæt din bbq sauce.

Tag forsigtigt dine BBQ ribben frem og læg dem på risten og ryg og kog dem i yderligere 1 time.

Tag dine ribben ud af risten og læg dem på en tallerken og nyd!

Opskrift af: Ryger med Joe

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now