Maple Bacon

Ahorn Bacon

Dan Shahin

Tilbered og server disse ahorn-baconstrimler som en del af en morgenmad, eller skær op og brug dem til forretter eller som burgertopper.

Ingredients

Pork Belly EQ eller "Equilibrium" Cure:

2% havsalt

0,25 % Instant Cure 'Prague Powder'

Smagsstoffer:

50 g hvid peber

100 g blødt brunt sukker

100 g ahornsukker eller 100 % ahornsirup

Preparation

Metode:

For EQ-kur ganges vægten i gram svinekød x 2 % salt

For EQ-kur multiplicer vægten i gram svinekød x 0,25 % Instant Cure #1 (hvis du er usikker på dette, så brug venligst en EQ Cure Calculator Online for at hjælpe)

Kombiner EQ kur ingredienser sammen med smagsstofferne og gnid over hele poek maven. Vac Forsegl svinekødet og stil det i køleskabet i cirka 10 dage afhængig af mavens tykkelse.

Skyl kuren og lad den stå utildækket på en rist i køleskabet til lufttørre natten over.

Koldrøg svinekødet i 10 timer med Hickory eller Oak Bradley Flavor Bisquettes.

Lad stå utildækket på bagerist i køleskabet i 10 timer eller natten over.

Koldrøg svinekødet i yderligere 10 timer med Hickory eller Oak Bradley Flavor Bisquettes.

Lad stå utildækket på bagerist i køleskabet i 10 timer eller natten over.

Skær og nyd.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now