Maple wood smoked Canadian back bacon

Maple røget Back Bacon Opskrift



For alle disse baconelskere derude, en af ​​de bedste baconopskrift nogensinde! Bare et par enkle ingredienser, en Bradley -ryger og masser af tålmodighed for at gøre det lavt og langsomt.

Ingredients

1 Hel svinekamsteg

Bradley Maple Sugar Cure (mængde afhængig af lændestegens vægt)

Preparation

Trim svinekamstegen ved at fjerne det meste af fedtet på ydersiden.

Når den er trimmet, vejes svinekammen. Mål derefter den nødvendige Maple Sugar Cure ud.

3 spiseskefulde er nødvendige for hver 5 pund kød. Brug en lommeregner til at bestemme forholdet og den nødvendige mængde.

Gnid den udmålte kur over hele svinekammen. Sørg for at gnide det ind på alle sider af kødet.

Læg svinekam i en stor frysepose eller fødevaresikker vakuumforseglingspose.

Lad svinekammen stå i køleskabet i 7-10 dage, og vend den to gange om dagen.

Efter hærdning i køleskabet skylles svinekammen grundigt under koldt vand.

Læg kødet på en tallerken og sæt det tilbage i køleskabet i 8 timer. Dette tørrer ydersiden af kødet, hvilket forbedrer rygeprocessen.

Indstil rygeren til 250ºF ved at bruge kiks af ahorntræ.

Læg svinekammen på en rygerist.

Ryg svinekammen, indtil den når en indre temperatur på 155 graderºF.

Tag baconen ud af rygeren og lad den hvile i en time.

Skær bagerste bacon i skiver og steg i en stegepande. Server på en sandwich, med æg eller bare for sig selv!

Ved Steve Cylka

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now