Maple Smoked Canadian Bacon Recipe

Maple røget Canadisk bacon OpskriftDette er en af ​​mine yndlingsopskrifter, når det kommer til aroma bacon. Jeg er sikker på, at du kunne bruge dette, hvis du bruger mave eller skodder.

Ingredients

En hel svinekød poin, de kører omkring 9+lbs.

Omkring *3,2 oz kur med ahornsmag. Jeg køber min hos Butcher-Packer. Denne mængde kur er nok til 10 lbs kød.

Ahornsirup, #2 Mørk. Køb de gode ting, jeg har brugt billigt, og det gør en forskel.

Gallon store fryseposer med lynlås. Brug de gode ... du vil blive glad for, at du gjorde det.

Plastbeholder til at stille de tre stykker i køleskabet med.

Preparation

Vejledning til hærdning:

Først, tag dig tid her, du vil blive belønnet.

Skær din lænd op i tre lige store stykker ved hjælp af en lineal. Skær fedtet af og skyl godt, og tør derefter med et rent gammelt håndklæde.

Del din tørkur op i tre lige store mængder og gnid derefter hver mængde grundigt ind i et stykke kød, og arbejd kuren godt ind.

Læg hvert stykke kød i sin egen ziploc-pose, skub luften ud, før du forsegler det, og anbring det derefter i et *omkring 40 graders køleskab i en plastikbeholder. (bare hvis du har en lækage)

Tre dage senere, læg om  kop ahornsirup i hver pose og budskab i godt.

Jeg lod min bacon hærde i 21 dage, bare min præference. Men i løbet af denne tid, med nogle få dages mellemrum, eller når det kommer til dig, skal du trække poserne ud og sende dem besked igen, mens du arbejder væsken ind i kødet. Afhængigt af om din lænd blev injiceret med noget fremmed juice, vil mængden af væske variere. Jeg lader altid væsken være i fred og dræner den ikke af.

Forberedelse til rygning:

Efter det er hærdet, skyl kødet godt og lad det trække i to timer. Skyl kødet GODT. Når du tror, du er færdig, så gør det igen. Medmindre du vil have rigtig salt kød, så spring dette over, og du vil sandsynligvis ikke lave bacon igen. Lad kødet stå ved stuetemperatur i en time.

Når kødet er skyllet og du gør dig klar til at lade det sidde i en times tid, skal du tage ahornsiruppen ud igen og hælde nok over kødet, så du kan massere lænden godt med siruppen og lade den sidde. Jeg masserer det et par gange i løbet af den time.

Vejledning til rygning:

Kom kødet i smøger og skru op for varmen til 150°F og steg i 45 minutter UDEN RØG.

Efter 45 minutter hæver du temperaturen på rygeren til 200°F og lad røgen rulle. Røg til en indre temperatur på mindst 150°F. Jeg laver min til 152°F. Dette tager normalt 2-4 timer afhængigt af.

PÅ DET PUNKT Sluk for varmen og lad stå I RYGEREN i 1 time.
Efter denne proces pakker jeg godt ind i plastfolie og sætter i køleskabet. Den smager bedre efter at have stået i køleskabet et stykke tid.

Fra MallardWacker