Asian Style Pork Loin

Asiatisk stil Svinekød Land

Hugh Goldsmith

Røget asiatisk stil svinekød lån gifter sig med det bedste fra to verdener: røgfyldt, mørt kød og dristige, eksotiske smag. Svinekødets subtile rygning blandes harmonisk med en medley af asiatisk-inspirerede krydderier og saucer, hvilket skaber en mundvandende fusion, der vil transportere dine smagsløg på en lækker kulinarisk rejse.

Ingredients

2 x Svinemørbrad (svinefilet) omkring 500 g (1,1 lb) i vægt.

Marinade:

1½ tsk kinesisk femkrydderipulver

4 spiseskefulde hoisinsauce

2 teskefulde sesamolie

2 spsk klar honning

Tommelfinger-størrelse knob af ingefær revet

2 knuste fed hvidløg

4 x Forårsløg (grønne løg) fint skåret

Pynt:

4 x Forårsløg (grønne løg) fint skåret Sesamfrø

Preparation

Tag svinemørbradene og klip eventuelt sølvskind af.

Tag alle de resterende ingredienser og bland dem sammen til marinaden.

Læg svinemørbraderne i en bakke, og sørg for, at alle overflader er belagt med marinaden. Dæk bakken til og sæt den i køleskabet i mindst to timer, men gerne natten over. Vend svinekødet en gang i løbet af marineringsperioden for at sikre god dækning.

Rygemetode

Opvarm din ryger til 230f (110c), mens rygeren varmer op, fjern svinekødet fra køleskabet for at komme op til stuetemperatur.

Ryg dine mørbrader med Bradley Sesam- og Ginger Bisquettes, indtil svinekødet når en indre temperatur på 145f (63c).

Når det er op til temperatur, fjern mørbradene fra rygeren og skær dem i 1/2 tomme (12,5 mm) skiver og pynt med de snittede forårsløg og sesamfrø.

Server med et tilbehør efter eget valg. Jeg havde min med en vietnamesisk rissalat, men nudler eller stegte ris ville også være fantastisk!

 

Opskrift af Bradley Smoker-fællesskabsmedlem Hugh Goldsmith – tak!

Ingefær
Sesam

Ingefær sesambisquetter til Bradley Smokers

Vores sesam-, ingefær- og mesquite-bisquette tilføjer en stor fed smag, næste gang du tilbereder oksekød, grøntsager, and eller lam.

Shop Now