Bacon Wrapped Smoked Armadillo Eggs

Bacon indpakket røget Armadillo æg



Jeg viser dig, hvordan du laver baconindpakket røget armadilloæg på en Bradley digital ryger. Denne armadillo-æg opskrift er super let og sikker på at være et hit på din næste BBQ-sammenkomst. Jeg har lagt den fulde opskrift i bunden af ​​beskrivelsen for dig!

Ingredients

 5 Jalapeños

1 8 oz pakke flødeost (blødgjort)

½ kop revet ost

1 Lb eller stødt pølse (jeg brugte mild italiensk pølse) delt i 5 lige store dele.

2 strimler bacon pr bæltedyræg

1 tsk hvidløgspulver

Din yndlings BBQ rub (jeg brugte Meat Church Honey Hog)

Din yndlings BBQ sauce eller glasur

Preparation

Forvarm Bradley Smoker til 250°F (121,1°C) og tænd for bisquettevarmer i minimum 20 minutter.

Fyld 7 træbisquetter i 2 timers røg (7. bisquette brænder ikke)

Skær toppen af jalapeños af og fjern frø og årer ved at bruge enden af en ske eller jalapeño-udkerner.

Jo flere frø/årer du efterlader, jo mere krydret bliver det.

I en separat skål kombineres flødeost, revet ost, hvidløgspulver og cirka en teskefuld af din yndlings BBQ rub. Bland indtil det er helt indarbejdet.

Fyld hver jalapeño med flødeostblanding

Indpak forsigtigt hver fyldt jalapeño i pølse og sørg for, at den er helt pakket ind.

Drys hver pølseindpakket fyldt jalapeño med din yndlings BBQ rub.

Brug en strimmel bacon til at vikle hvert fyldte bæltedyræg i en spiral rundt om æggets længde. Med den anden strimmel bacon, vikles fra ende til anden og fastgøres på plads med en grillnål eller tandstik.

Drys hvert æg med din yndlings BBQ rub og læg den på den midterste rille på din ryger i 1 time og 45 minutter, eller indtil baconen er gennemstegt og efter din smag.

Pensl hvert baconindpakket bæltedyræg med din yndlings BBQ-sauce og kog i yderligere 20 minutter, eller indtil saucen har sat sig.

Tag den ud af rygeren og lad den køle af i 5 minutter, før du spiser.

God fornøjelse!

Opskrift af: G-Rod Grills