Bacon wrapped smoked pork tenderloin with roasted red pepper and cheese stuffing

Bacon indpakket røget Svine mørbrad Fyldt med ristet rødt peberfrugter og ostopskrift



Røget svinekød, der er fyldt med peberfrugter og ost, kan virke lidt kompliceret. Du vil dog se, hvor let det er at forberede det. Indpakket med bacon, vil det være sikker på at behage og fodre en mængde!

Ingredients

2 Svinemørbrad

 Kop ristede røde peberfrugter i tern

1 kop flødeost, blødgjort

1 kop revet mozzarellaost

10-12 baconskiver

¼ Kop honning

Preparation

Skær svinemørbradene for eventuelt fedtstof og hinde. Hold kniven vandret, skær svinemørbraden i halve og pas på ikke at stikke igennem den anden ende.

I en lille skål blandes den ristede røde peber sammen med flødeosten og mozzarellaosten.

Fordel ost og rød peberblanding jævnt i åbningerne på svinemørbraden. Luk mørbradene, og sørg for, at osten bliver inde i kødlommen.

Pak mørbraderne ind med bacon og læg dem på rygerist. Det kan være klogt at have mørbradene med den afskårne side opad, så eventuel smeltet ost bliver i lommen og ikke sive ud.

Indstil rygeren til 275ºF ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory, æble eller kirsebær fungerer godt).

Røg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 155 graderºF og baconen er smeltet og begynder at blive sprød, cirka 2 – 2 ½ time.

Når der er cirka 30 minutter tilbage af rygningen, børster du honningen over hele baconen og fortsætter derefter med at ryge, indtil den er gennemstegt.

Fjern svinemørbradene fra rygeren og lad dem hvile i cirka 10 minutter. Skær i 1 tomme medaljoner og server.

Ved Steve Cylka

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now