Bacon indpakket røget Svine mørbrad Opskrift
Prøv denne opskrift på baconindpakket røget svinemørbrad, fyldt med spinat og svampe. Spækket med smag og meget sundt. Eksperimenter med Alder, Apple eller Hickory bisquettes. Alt vil fungere fantastisk.
Ingredients
2 Svinemørbrad
2 spsk smør
3 fed hvidløg - hakket
½ løg - hakket
3 kopper spinat
2 kopper svampe - skåret i skiver
½ tsk salt
½ tsk sort peber
10-12 baconskiver
Bradley Flavor Bisquettes – Æble, Kirsebær eller Hickory
Preparation
Skær svinemørbradene for eventuelt fedtstof og hinde. Hold din kniv vandret, skær svinemørbraden i halve, pas på ikke at stikke igennem den anden ende.
Smelt smørret i en stegepande og tilsæt derefter løg og hvidløg. Kog i et par minutter og tilsæt derefter spinat, svampe, salt og peber. Kog, under ofte omrøring, indtil grøntsagerne er gennemstegte. Fjern fra varmen og afkøl til stuetemperatur. Når de er afkølet, hældes grøntsagerne i en foodprocessor og pulseres, indtil de er finthakket.
Fordel spinat- og svampeblandingen jævnt i åbningerne på svinemørbraden. Luk mørbradene op, og sørg for, at blandingen bliver i lommen på kødet.
Pak mørbradene ind med baconen og læg dem på en rygerist. Det kan være klogt at have mørbradene med den afskårne side opad, så grøntsagsblandingen bliver i lommen og ikke falder ud.
Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg (æble, kirsebær eller Hickory fungerer alle godt).
Røg svinekødet, indtil det når en indre temperatur på 155°F, og baconet er smeltet og begynder at blive sprødt. Dette bør tage cirka 2-2½ time.
Fjern svinemørbradene fra rygeren og lad dem hvile i cirka 10 minutter. Skær i 1 tomme medaljoner og server.
Opskrift af: Steve Cylka
Æble
Træ
En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.
Shop Now