BBQ Svinekød Ribsopskrift
Forkæl dig selv med en saftig, smelt-i-din-mund svinekød ribben med denne enkle, men smagfulde opskrift. Med en blanding af oregano, spisskummen, salt og hvidløgsflager er disse ribben langsomt røget i to timer i mesquite røg og derefter pakket ind i folie med smør for en ekstra brast af smag, hvilket gør dem perfekte til enhver lejlighed.
Ingredients
2 svineribs
1 tsk oregano
1 tsk spidskommen
2 tsk salt
2 tsk hvidløgsflager
1 stang smør
Preparation
Pil din svineribsmembran.
Krydr begge sider for de to svineribs med oregano, spidskommen, salt og hvidløgsflager.
For nemheds skyld, smid dem i din Bradley-ryger med mesquite-røg kørende i en time ved 260ºF (126ºC).
Pak i folie ben op (tilsæt smør og mere krydderier, hvis det er det du kan lide).
Røg i endnu en time ved 260 graderºF (125ºC).
Probe kød, det er normalt omkring 196ºF - 202ºF afhængig af ribbenene.
Hvil i køleren i en time. (En køler af god kvalitet anbefales, fordi ribbenene ikke må falde under 150ºF for en sikkerheds skyld.) Bradley-rygeren kan også rumme 150ºF.
Hvis du ikke plejer at sauce eller glasere, er de klar til at spise.
Hvis du laver sauce eller glasur, læg dem på din gasgrill indirekte på lav ved hjælp af de to udvendige brændere med ribbenene i midten. Sauce derefter efter 15 minutter igen og give dem yderligere 15 minutter.
Lad sidde på et skærebræt, indtil det er køligt nok til at håndtere og nyde!
Opskrift af: robson_grills