Pulled pork sandwich on plaid tablecloth

Best Smoked Pulled Pork Opskrift



Næsten alle, der ejer en Smoker, elsker at lave pulled pork. Det er derfor, især for pulled pork, vi forsøger at sikre, at du har masser af opskrifter at vælge imellem, når du besøger opskriftssektionen på Bradley Smoker-webstedet.

Ingredients

Cirka 3 kg svinekød

Til saltlage:

½ kop melasse

350 G kosher salt

6 kopper vand

Til tør gnidning:

1 spsk hvidløgspulver

1 tsk løgpulver

1 spsk paprika

1 spsk cayennepepper

½ tsk stødt anisfrø

1 tsk malet fennikelfrø

2 tsk spidskommen

Preparation

Opløs salt og melasse i vand.

Nedsænk svinekødet i saltlage.

Dæk beholderen og stil den i køleskabet natten over.

Efter saltning i 12 timer, fjernes fra saltlage og duppes tør.

Bland ingredienserne til tør rub i en lille skål.

Dup gnid jævnt over svinekød.

Forvarm ryger med Bradley hickory bisquettes til 210°F, og anbring svinekødssnak i ryger.

Efter 6 timer kontrolleres for færdighed. Hvis kød nemt rives fra hinanden, når man trækker med en gaffel, så er det klar!

Lad hvile i 1 time.

Træk kød fra hinanden med gafler og server!

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now