Best Smoked Pulled Pork Opskrift
Næsten alle, der ejer en Smoker, elsker at lave pulled pork. Det er derfor, især for pulled pork, vi forsøger at sikre, at du har masser af opskrifter at vælge imellem, når du besøger opskriftssektionen på Bradley Smoker-webstedet.
Ingredients
Cirka 3 kg svinekød
Til saltlage:
½ kop melasse
350 G kosher salt
6 kopper vand
Til tør gnidning:
1 spsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 spsk paprika
1 spsk cayennepepper
½ tsk stødt anisfrø
1 tsk malet fennikelfrø
2 tsk spidskommen
Preparation
Opløs salt og melasse i vand.
Nedsænk svinekødet i saltlage.
Dæk beholderen og stil den i køleskabet natten over.
Efter saltning i 12 timer, fjernes fra saltlage og duppes tør.
Bland ingredienserne til tør rub i en lille skål.
Dup gnid jævnt over svinekød.
Forvarm ryger med Bradley hickory bisquettes til 210°F, og anbring svinekødssnak i ryger.
Efter 6 timer kontrolleres for færdighed. Hvis kød nemt rives fra hinanden, når man trækker med en gaffel, så er det klar!
Lad hvile i 1 time.
Træk kød fra hinanden med gafler og server!
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now