Bradley Smoked Italian Sausage, Spinach and Fresh Tomato with Pasta

Bradley Røget italiensk pølse , Spinat og frisk tomat med pasta

Sandra Tate

For fuldstændig enkelhed og maksimal smag er dette vanskeligt at slå.

Ingredients

(Server 4)

6-8 Bradley røgede italienske pølser

500 g tørret eller frisk pasta (billedet her med fusillini)

2 spsk olivenolie

4 mellemstore, modne, friske tomater - skåret i store tern

150g unge spinatblade, parmesanspåner til servering, salt og peber

Preparation

De fleste af de store supermarkeder tilbyder 'italienske pølser' i deres pølseserier - det betyder, at de har krydret dem med hvidløg, fennikelfrø og et strejf af chili - og de er også vildt gode. Så jeg gav dem også noget tilføjet Bradley Smoker-smag. 

*Denne opskrift er velegnet til begyndere

Pølserne er ikke kureret på nogen måde, blot varmrøget.

Indstil Bradley Smoker kabinettet til 100°C og tilføj ti eller deromkring egebisquetter til stakken.

Placer de friske pølser på stativer (jeg røg to stativer pølser og opbevarede nogle i fryseren bagefter), og sørg for, at de er godt placeret og ikke rører (dette vil tillade fri bevægelighed for røg til alle områder).

Ryg i 2-3 timer, alt efter hvor stærk du ønsker røgsmagen, og tjek at du har en kernetemperatur på 68°C eller mere.

Ydersiden af pølserne bliver herligt rød/orange med røgen.

Fjern dem, lad dem køle af og stil dem på køl, indtil de skal bruges. Husk, de har ingen kur, så du bør spise dem inden for et par dage (eller fryse dem). Skær i tynde skiver til sandwich, hvis du vil bruge dem kolde, eller skær dem i stykker til den følgende velsmagende aftensmad.

Metode:

Skær de røgede pølser i stykker og kom dem i en stor sauterpande sammen med olivenolien, steg dem i et par minutter og tilsæt derefter tomat i tern.

Sænk varmen og kog i yderligere 3 minutter, hæv derefter varmen, tilsæt spinat og lidt krydderier og kog i 1-2 minutter, eller indtil spinaten er visnet.

Tag den af varmen og hold den varm.

Bring en stor gryde vand i kog, tilsæt en spiseskefuld salt og pastaen.

Kog efter anvisningen på pakken, afdryp og fordel mellem opvarmede pastaskåle.

Fordel den lune pølse, tomat og spinat mellem skåle og tilsæt en god kværn af sort peber og lidt parmesan.

Server straks.

Egetræ
 Træ

Egbisquetter til Bradley Smokers

Det mest alsidige træ af dem alle er eg. Passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og vildt.

Shop Now