Bradley Smoked Pork Tenderloin

Bradley Røget svinekød

Sandra Tate

Jeg har altid elsket Kessler, og tænkte det tid til at prøve min egen version. Svinekød tenderloin er et magert og ømt skåret kød, der fortjener en sød kur og langsom, blid, varm rygning.

Ingredients

(Server 2)

tyndt skåret, røget mørbrad

1 moden oksekødstomat

håndfuld raketblade

4 skiver surdejsbrød

1 tsk dijonsennep

1 spsk mayonnaise

salt peber

Preparation

Tag en hel svinemørbrad (ca. 500g). Bland 15 g salt med 15 g demerara sukker og gnid godt ind i kødets overflade.

Pak den tæt ind i husholdningsfilm og lad den stå i køleskabet i cirka 48 timer.

Fjern, skyl kort og dup tør.

Rygemetode:

Indstil Bradley Smoker til 40°C, og fyld stakken med æblebisketter. Ryg på en rist, med drypbakke under, i 1 time, hæv derefter temperaturen til 80°C og fortsæt med at ryge, indtil mørbradens indre temperatur er 75°C.

Lad den køle af og pakk den ind og afkøl, inden den skæres i skiver.

Bland sennep og mayonnaise.

Skær tomaten supertynde og krydr med salt og peber.

Skær den røgede mørbrad diagonalt i oblattynde skiver, nok til generøst at fylde to sandwich og beholde resten til senere.

Rist surdejen, smørret let og fyld med rigelige mængder røgede skiver røget flæsk og tomat, rucolablade og sennepsmayonnaise.

Server med salatblade.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now