Cajun Spare Ribs

Cajun-krydret røget Spareribs



Disse ribben kan være så krydret eller milde, som du vil, afhængigt af Cajun Spice Mix, du bruger. Tilføjelse af en mop sauce hjælper dem med at forblive fugtig og smagfuld, mens de koger lavt 'n langsomt.

Ingredients

1 fuld rack spareribs

Til gnidning:

½ kop brun farin

3 spsk kosher salt

1 spsk paprika

1 spsk Cajun krydderiblanding

Til moppesaucen:

1 kop æblecider

¼ kop æblecidereddike

3 spsk citronsaft

2 spsk hvidløgspulver

1 spsk varm sauce

Bradley Smoker Bisquettes – Hickory eller Mesquite

Preparation

Bland ingredienserne til gnidning.

Overtræk spareribs med rub og lad marinere et par timer i køleskabet (eller natten over, hvis du har tid).

Forvarm ryger til 225 ° F med Hickory eller Mesquite bisquettes (begge fungerer godt).

Placer ribbenene med bensiden nedad på stativet i rygeren; røg i 3 timer.

Pisk ingredienserne til mopsauce sammen.

Fjern ribbenene fra rygeren og pak den ind i aluminiumsfolie og hæld mopsauce i aluminiumsposen.

Placer ribbenene tilbage i rygeren, med sømsiden af folieposen opad.

Røg i yderligere 2 timer.

Fjern fra folien (pas på dampen og den varme væske) og vend tilbage til rygeren for at stivne.

Ryg i yderligere 45-60 minutter eller indtil en indre temperatur på 172°F er nået.

Tag den ud af rygeren og lad den hvile i 15 minutter, før den skæres i skiver og serveres.

af Lena Clayton

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now