Cajun-krydret røget Spareribs
Disse ribben kan være så krydret eller milde, som du vil, afhængigt af Cajun Spice Mix, du bruger. Tilføjelse af en mop sauce hjælper dem med at forblive fugtig og smagfuld, mens de koger lavt 'n langsomt.
Ingredients
1 fuld rack spareribs
Til gnidning:
½ kop brun farin
3 spsk kosher salt
1 spsk paprika
1 spsk Cajun krydderiblanding
Til moppesaucen:
1 kop æblecider
¼ kop æblecidereddike
3 spsk citronsaft
2 spsk hvidløgspulver
1 spsk varm sauce
Bradley Smoker Bisquettes – Hickory eller Mesquite
Preparation
Bland ingredienserne til gnidning.
Overtræk spareribs med rub og lad marinere et par timer i køleskabet (eller natten over, hvis du har tid).
Forvarm ryger til 225 ° F med Hickory eller Mesquite bisquettes (begge fungerer godt).
Placer ribbenene med bensiden nedad på stativet i rygeren; røg i 3 timer.
Pisk ingredienserne til mopsauce sammen.
Fjern ribbenene fra rygeren og pak den ind i aluminiumsfolie og hæld mopsauce i aluminiumsposen.
Placer ribbenene tilbage i rygeren, med sømsiden af folieposen opad.
Røg i yderligere 2 timer.
Fjern fra folien (pas på dampen og den varme væske) og vend tilbage til rygeren for at stivne.
Ryg i yderligere 45-60 minutter eller indtil en indre temperatur på 172°F er nået.
Tag den ud af rygeren og lad den hvile i 15 minutter, før den skæres i skiver og serveres.
af Lena Clayton
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now