Jalepeno Pork Bites

Cheddar Jalapeño røget Svinekødbid Opskrift



Disse røget svinekødbid fyldt med cheddar er lette at lave og vil imponere dine gæster. Du kan ikke gå galt. Bare et par ingredienser, og du har en perfekt godbit til snacks, fester eller bagfrugter.

Ingredients

2 pund hakket svinekød

2 spsk creol krydderi

1 æg

1 kop brødkrummer

 Kop mælk

 Kop BBQ sauce

3 Jalapeño peberfrugter, udkeret og hakket

150 G mellemstor cheddarost, skåret i ½ tommer terninger

Preparation

Indstil rygeren til 250°F ved at bruge træbisketter efter eget valg.

I en lille skål blandes det hakkede svinekød, creolkrydderierne, æg, brødkrummer, mælk, BBQ-sauce og jalapeño-peber, indtil de er grundigt kombineret.

Grib en lille håndfuld af kødblandingen og form en frikadelle, der er cirka 1 ½ tommer i størrelse. Lav en lille fordybning i midten med tommelfingeren. Pres en terning cheddarost ned i fordybningen og fold kødet rundt om osten, så det er dækket. Rul kødet rundt med dine to hænder, så det er nogenlunde rundt. Læg frikadellen på Bradley-rygeristen. Gør dette med det resterende kød og ost.

Placer rygerstativerne i Bradley-rygeren. Ryg frikadellerne til de når en indre temperatur på 160 grader°F, omkring 2 ½ timer.