Cured and Smoked Pork Belly

Kureret og Røget svinemave

Dan Shahin

Ingredients

Helbrede:

1 kg svinemave – ca. 1,5 tommer tyk og flad

12 g hærdningssalt

4L vand 250g

Salt 200 g

Brunt sukker

Gnide:

2 spsk brunt sukker

1 spsk tørret oregano

2 tsk spidskommen, let knust

2 tsk korianderfrø let knust

2 tsk sort peber

2 tsk salt

2 tsk sød paprika

2 tsk hvidløg

2 tsk Løg

Skal af 1 citron

2 spsk olivenolie / sennep / varm sauce - valgfrit for at hjælpe med at hæfte gniden

Preparation

Kursmetode:

Tilsæt 1L vand og alle de øvrige ingredienser i en gryde og bring det i kog under omrøring for at sikre, at alt opløses.

Tilsæt dette til resten af vandet, bland og lad det køle af.

Når den er helt afkølet, tilsæt flæskesværen (vi gjorde dette med sværen fjernet, men muligheden er din).

Sørg for, at samlingen er helt nedsænket, dæk til og sæt den i køleskabet i ca. 5 dage afhængig af størrelsen på dit led.

Efter dette tidspunkt, hæld den våde kur af, skyl svinekødet og hæld det tilbage i beholderen, tilsæt frisk koldt vand denne gang og lad det trække i yderligere 24 timer. Dette vil forhindre, at det bliver for salt.

Denne er nu klar til en varm røg. Vi besluttede at behandle dette, som om det er en varmrøget bacon joint, som de gør i Nordamerika. På grund af kuren følte vi, at det ville give bedre resultater tilberedt til 75C i stedet for 93C, som vi gjorde med vores anden svinekød.

Gnid og røg metode:

Kombiner alle rub-ingredienserne sammen.

Hvis du bruger, skal du massere olivenolie / sennep / varm sauce over hele svinekødet, så det dækker.

Drys rub over hele svinekødet jævnt. Tillad 15 minutter for gnidningen at tage og klæbe til leddet.

Indstil rygertemperaturen til 110C. Når temperaturen er nået, skal du begynde at ryge. Vi bruger Cherry Flavor Bisquettes, men du kan bruge den smag du ønsker.

Kom svinekødet i rygeren med en drypbakke under.

Lad jointen ryge indtil en indre temperatur på cirka 75 C. Dette vil tage cirka 4-6 timer.

Hvil jointen og skær den i skiver for at nyde.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now