Spiced Danish Sausage - Smoked Medisterpølse Recipe
Denne opskrift er til en dansk stil svinekødpølse. Traditionelle krydderier er sort peber, allspice og nelliker.
Ingredients
2 kg svinekød
0,5 Lb svinemave
½ kop grøntsagsfond
½ kop hakket løg
3 tsk salt
¼ tsk allehånde
¼ tsk muskatnød
1 tsk peber
¼ tsk stødt nelliker
¼ tsk kardemomme
Svinetarm
Preparation
Pisk grøntsagsfond, løg og krydderier sammen; læg blandingen i køleskabet
Kværn svinerod og mave fint sammen
Bland krydderiblandingen med hakket kød ved lav hastighed, med padletilslutning af en stand-up mixer i 3 minutter
Blødgør svinetarm i 30 minutter, dræn og skyl derefter med frisk vand
Fyld pølse i naturlig svinetarm
Traditionelt er medisterpølse ikke snoet til led og serveres normalt som én lang spole. Til mit brug og for at forenkle rygning vrider jeg dog medisterpølse, men dette trin er valgfrit. Hvis du ikke vrider i led, skal du sikre dig, at pølsespolen er roteret og placeret med afstand på rygerstativet, da det vil være svært at hænge
Steriliser en synål eller nål i kogende vand og prik eventuelle luftlommer i pølsen
Dup pølsen tør med et rent køkkenhåndklæde eller lad den hænge et køligt, tørt sted i en time
Ryg med Bradley Alder bisquettes mellem 140-160°F, indtil en indre temperatur på 160°F er nået
Placer i et isbad umiddelbart efter fjernelse fra ryger
Alder
træ
Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.
Shop Now