The Best Smoked Ribs

Det Bedst Røgede ribbenopskrift



Rygning saftige, ømme lækre restaurantkvalitet røget ribben derhjemme er lettere end du tror! Dette er den bedste nogensinde røget svinekød ribber opskrift, du kan lave derhjemme i en Bradley -ryger.

Ingredients

Et bindemiddel

Gul sennep

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk sort kværnet peber

2 tsk paprika

1 tsk løgpulver

2 tsk salt

Bland det hele med ribbenene og sæt det så natten over i køleskabet til klargøring næste dag.

Preparation

Læg ribbenene 2½ uindpakket i Bradley Smoker ved 265°F (129,4ºC)

Tag derefter ribbenene ud og læg dem derefter i rygeren igen i 45 min. indpakket ved 280ºF (137,8ºC)

Til sidst ryger du efter 15 minutter pakket ud ved 300°F (148,9ºC)

God fornøjelse.