alt="pizza roll cut open"

Røget Pizza Fedt Opskrift



Forkæl dig med den ultimative velsmagende glæde med denne italienske pølsefedtopskrift. En smagfuld blanding af italiensk pølse, grønne oliven, pepperoni og sløv mozzarella -ost rullede op og røget til perfektion, hvilket gør det til en mundvandende godbid. Valgfrit: Par det med en side af pizzasauce til at dyppe og nyde enhver lækker bid.

Ingredients

1 pund italiensk pølsekød (mildt eller varmt)

1/2 kop skiver grønne oliven

1/2 kop pepperoni skiver

3/4 kop revet mozzarellaost

3/4 kop pizzasauce (valgfrit)

Preparation

Bland det italienske pølsekød med de snittede grønne oliven. Rul kødblandingen til en firkant på 10 x 10 tommer. Rul i en stor frysepose eller på bagepapir, så kødet nemt ruller ind i det fede.

Læg pepperoniskiverne i midten af pølsekødet. Drys revet mozzarella på pepperonien.

Rul det fede sammen, så ost og pepperoni er helt omgivet af pølseblandingen. Læg fedtstoffet på en rygerist.

Indstil din Bradley til 250 F. Røg fedtet i cirka 2 1/2 time. Fjern, når den indre temperatur er på 165 F.

Server eventuelt med pizzasauce.

Ved: Steve Cylka