Foss Family Smoked Ham Recipe

Foss -familie røget skinke Opskrift



Dette er en gammel canadisk prærieopskrift på rygning af skinke og bacon.

Ingredients

50 kg (100 lb) skinke eller bacon

4 kg (8 lb) salt

1,5 kg (3 lb) sukker

60 ml (2 oz) salpeter

16 l (4 gal) varmt vand, ca

Preparation

Lav saltlage ved at blande salt, sukker og salpeter i varmt vand, indtil det er helt opløst. Afkøl vandet til temperaturen på dit kød. Læg derefter kødet i en stor tønde med skindsiden nedad i bunden og op på toppen.

Hæld saltlagen i, indtil kødet er helt dækket, og læg vægtet låg på for at holde kødet nedsænket. Denne opskrift bør tage omkring 28 dage at helbrede. Efter 7 dage skal du fjerne dit kød. Skold tønden med kogende vand og genfyld med en ny saltlage. Lav den med 1/3 færre ingredienser, og kødet. Gentag denne proces hver 7. dag i en måned, og brug 1/3 færre ingredienser i saltlagen hver gang.

Opbevares ved ca. 5°C (40°F). Hvis det opbevares ved for kold temperatur, tåler kødet ikke kuren. For varm vil saltlagen begynde at gære, hvilket får kødet til at smage surt. Efter den 28. dag fjernes kødet fra saltlagen og lad det tørre.

Rygemetode:

Læg kødet i Bradley Smoker og ryg med ahornsmagsbisquetter. Hvis temperaturen er 25°C til 30°C (80°F til 90°F), ryg i 3 til 4 dage; 40°C til 50°C (100°F til 120°F) røg i 3 dage. For meget varme får kødet til at krympe. Dine skinker er klar til at blive tilberedt.

Bemærk: Denne opskrift er designet til et stort røgeri, men den kan modificeres til mindre portioner kød, der passer ind i Bradley Smoker/Smokehouse.

Ahorn
 Træ

Maple Bisquettes til Bradley Smokers

Med en mildt røget, sød og subtil smag er Maple Bisquettes perfekte til at ryge kalkuner og forstærke smagen af fjerkræ og fuglevildt.

Shop Now