Fyldt Røget peberfrugter - Med trukket svinekød rester opskrift
Hvis du leder efter en ny opskriftidee til din resterende trukket svinekød, kan du prøve denne udstoppede røget peberopskrift i din Bradley -ryger. Jeg tror, du vil nyde den røget smag.
Ingredients
7-10 paprika (jeg brugte rød, orange og gul)
3 Jalapenos, frøet og finthakket
1 mellemstor løg, finthakket
3 kopper kogte hvide ris (Lad være med at koge risene for meget, da de er færdige med at koge i peberfrugterne. Kog dem bare færdige, og det ender med at blive billedskønt)
4-6 kopper Pulled Pork (tidligere røget i en Bradley Smoker)
1 kop oksebouillon
3 store æg, pisket (klar til omeletter)
1 kop grillsauce
Preparation
Det første jeg gør... forbereder alle ingredienserne først. Hak løg og jalapenos, kog risene, svits jalapeños og løgene med en spiseskefuld olivenolie.
Skær toppen af peberfrugterne, og sørg for at lade stilken være fastgjort til brug til hætter. Fjern kernerne af peberfrugten og stil til side.
Når ingredienserne er tilberedt, tilsæt kød, ris, sauterede løg, jalapenos, oksekødsbouillon og krydderier (dit valg) til en stor skål og bland godt. Tilsæt æggene til blandingen og bland godt.
Sæt peberfrugterne på et Bradley Smoker Rack, og begynd at tilføje fyldblandingen i peberfrugterne.
"Bradley" ryger peberfrugterne:
Når rygeren har nået 220°F og ryger godt, skal du lægge stativerne med peberfrugter og hætter på risten og lade dem ryge og koge i ca. 1 time og 15 minutter (eller indtil de er blevet møre). Blandingen inde i peberfrugterne skal nå 160°F for at sikre, at æggene er helt kogte.
Jeg anbefaler hickory bisquettes, men andre smagsvarianter fungerer også godt.
Resumé:
Mål de nødvendige kopper kød, løg, jalapenos, peberfrugt og ris.
Lav blandingen ved at bruge opskriften ovenfor.
Fyld peberfrugter og læg dem på Bradley Smoker stativer.
Røg peberfrugter ved 220°F i cirka 75 minutter eller indtil de er møre og 160 grader i midten.
Når du skærer toppen af peberfrugten, må du ikke skære for slankt, da stilken vil skilles fra hætten.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now