alt="pork belly sandwich"

Game Day røget Bacon Sandwich Opskrift af Ted Reader



Forkæl dig med en saftig og smagfuld prime ribsteg med denne lækre røget opskrift. Marinadepastaen, lavet med hvidløg, Worcestershire-sauce og sort peber, tilføres i kødet til en rig smag, mens rosmarin og ekstra fedt sikrer, at prime ribben forbliver saftigt og mørt i løbet af 5-6 timer med rygning.

Ingredients

Røget bacon:

Besøg en lokal slagter, når du køber din svinemave. At købe en hel mave (ikke for stor, men en, der vejer cirka 10 pund) er ideel. For hver 5 pund kød vil du bruge 3 spiseskefulde Cure. Sørg for, at du følger pakkens instruktioner om, hvordan du bruger kuren. Brug ikke mere Cure end nødvendigt. Det er vigtigt at veje dit kød og bestemme, hvor meget Cure du skal bruge.

10 pund rå svinemave, svær på 6 spsk Bradley Smoker Honey Cure

3 kopper friske eller frosne tranebær

½ kop ingefærøl

1 kop Red Stag (sort kirsebær infunderet bourbon af Jim Beam)

1 kop hindbærsyltetøj

Game Day Big Bacon Sandwich:

2 pund røget bacon, uskåret (opskrift ovenfor)

Kosher salt og friskkværnet sort peber efter smag 1 kop reserveret tranebær/hindbærblanding (fra opskriften ovenfor)

¼ kop mayonnaise

1 spsk fuldkornssennep

Splash of Red Stag (sort kirsebær-infunderet bourbon af Jim Beam)

1 kop whisky-infunderet cheddarost, revet (Bemærk: Hvis du ikke kan finde sådan en smagsost, så udskift med din foretrukne hvide cheddarost eller anden ost. Uanset hvad der gør det!)

1 Frisk baguette

2 kopper baby rucola

Røget bacon:

Rygertemperatur: 140ºF

Bisquettesmag: whiskyfad eller ahorn eller hickory

Rygetid: 6 til 8 timer

1 stavblender

4 Bradley rygerstativer

1 termometersonde

Game Day Big Bacon Sandwich:

Rygertemperatur: 235ºF

Bisquettesmag: whiskyfad eller ahorn eller hickory

Rygetid: 3 til 4 timer

Preparation

Røget bacon:

For hver 5 pund kød vil du bruge 3 spiseskefulde Cure. Sørg for, at du følger pakkens instruktioner om, hvordan du bruger kuren. Brug ikke mere Cure end nødvendigt. Det er vigtigt at veje dit kød og bestemme, hvor meget Cure du skal bruge.

Vej dit kød for at få en totalvægt. Brug derefter en skarp kniv til at skære maven i 4 lige store stykker. Følg instruktionerne på emballagen til Bradley Smoker Honey Cure, og gnid svinekødsstykkerne på begge sider med Cure. Sæt til side.

Hærdningen:

Kombiner de frosne tranebær, ingefærøl, Red Stag bourbon og hindbærsyltetøj i en skål eller kande. Brug en stavblender til at blende til det er glat. Hæld cirka en kop af blandingen fra, dæk til og stil på køl, behold til brug på din Game Day Big Bacon Sandwich (opskrift nedenfor).

Hæld den resterende tranebærblanding over svinekødstykkerne og sørg for at dække alle sider. Læg de krydrede stykker svinekød i et jævnt lag og stil dem på køl i 4-5 dage (afhængig af mavestykkernes tykkelse) og vend stykkerne hver dag for jævn hærdning.

Bemærk: Du behøver ikke lægge meget af tranebærblandingen på sværsiden, da den virkelig ikke trænger så godt ind på den side.

Tag svinekødsstykkerne ud af køleskabet og skyl under koldt vand. Dup tør med køkkenrulle og sæt dem tilbage i køleskabet uden låg, og lad dem lufttørre i 4-6 timer.

Indstil din Bradley Smoker i henhold til producentens instruktioner og indstil rygertemperaturen til 140ºF.


Placer et stykke svinekød på hver stativ og læg det i rygeren. Indsæt termometersonden og indstil den til en intern temperatur på 150ºF.

Røg svinemavestykker i cirka 6-8 timer. Tag den ud af rygeren og lad den køle af. Hvis du har en vakuumforsegler, skal du forsegle hvert stykke svinekød og fryse det i op til et år. Når du vil have noget velsmagende bacon, skal du tage et stykke ud af fryseren, lade det tø op og tilberede det som ønsket.

Gør omkring 10 pund bacon.

Game Day Big Bacon Sandwich:

Opsæt din Bradley Smoker i henhold til producentens instruktioner og indstil rygertemperaturen til 235ºF.

Brug en skarp kniv til at fjerne sværen fra den røgede bacon. Kassér sværen. Brug spidsen af kniven til at skære fedthætten i et diamantmønster og skære i den omkring ¼ tomme dyb. Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
Læg stykke svinekød på rist og læg det i den varme ryger. Ryg i cirka 3-4 timer, eller indtil bacon er gyldenbrun i farven, og den ridsede fedthætte er sprød. Fjern fra rygeren og fordel et par spiseskefulde af den reserverede tranebær/hindbærblanding på baconen. Vend tilbage til rygeren i cirka en time.

Kombiner mayonnaise, sennep og et stænk Red Stag bourbon i en lille skål. Sæt til side. Varm baguette og skær i halve på langs. Fordel mayonnaiseblandingen over den nederste halvdel af baguetten. Drys revet ost over toppen. Tilsæt rucola og smag til med salt og peber. Fordel et par spiseskefulde af tranebær/hindbærblandingen over den afskårne side af baguettens overside. Tag baconen ud af rygeren og skær den i tynde skiver. Læg skiverne på tværs af den krydrede rucola. Luk sandwichen og skær den i 4 lige store portioner.

Whisky
Egetræ

Whisky Oak Bisquettes til Bradley Smokers

Specielt skabt til at tilføje en distinkt smag til enhver ret. Passer godt til rødt kød, svinekød, fisk (især laks) og tungt vildt.

Shop Now